Централен одбор

Претседавач на Централниот одбор:

Соња Карапец

Членови на Централниот одбор:
 1.  Зоран Заев
 2. Радмила Шекеринска
 3. Диме Велковски
 4. Рената Тренеска Дескоска
 5. Александар Бајдевски
 6. Есра Салихи
 7. Илија Рунтевски
 8. Александар Кирацовски
 9. Васко Талевски
 10. Емилија Костурски
 11. Соња Карапец
 12. Драган Крајовски
 13. Ристо Прочков
 14. Ацо Киров
 15. Гликерија Илиоска
 16. Владимир Марков
 17. Славчо Христов
 18. Жарко Лешоски
 19. Златко Леов
 20. Габриела Басарова
 21. Звонко Коцевски
 22. Панче Стоименовски
 23. Цвете Серафимоски
 24. Авзи Азизи
 25. Христина Стојановиќ
 26. Весна Илиева
 27. Борис Дучков
 28. Кети Василеска
 29. Ружица Тофиловска
 30. Маја Милосављевиќ
 31. Љупчо Којчиноски
 32. Кирил Тренчевски
 33. Роберт Наумовски
 34. Димитар Симитчиев
 35. Андреј Тасев
 36. Аднан Џафероски
 37. Фросина Ташевска Ременски
 38. Ѓорѓи Манески
 39. Љупчо Трајковски
 40. Виктор Анѓелов
 41. Наташа Богдановска
 42. Ивица Михајлоски
 43. Благој Ѓелевски
 44. Надица Дамова
 45. Катерина Андонова
 46. Стефан Богоев
 47. Пеце Мирчески
 48. Миле Зечевиќ
 49. Петре Шилегов
 50. Едмонд Адеми
 51. Душко Весковски
 52. Мила Царовска
 53. Коста Петров
 54. Тања Стојановска Иванова 
 55. Филип Андов
 56. Тања Томиќ
 57. Чедомир Саздовски
 58. Александра Цветкоска
 59. Станоја Ристов
 60. Лилјана Трајановска Велкова
 61. Нина Велкова
 62. Свете Стојмановски
 63. Љупчо Николовски
 64. Александра Бојческа
 65. Оливера Чавкар
 66. Оливер Спасовски
 67. Максим Димитриевски
 68. Зоран Дамјановски
 69. Александар Арсиќ
 70. Роберт Бекироски
 71. Дијана Ќурчиска
 72. Стојанче Петрески
 73. Пеце Кондовски
 74. Небојша Стојановиќ
 75. Павлинка Најдова
 76. Николче Бошевски
 77. Ристо Атанасов
 78. Ѓоко Танасоски
 79. Елизабета Русеска
 80. Александар Кузески
 81. Рахман Календар
 82. Ана Марија Теохарова
 83. Шпресим Ајроски
 84. Хари Локвенец
 85. Никола Багески
 86. Ивона Кузмановиќ
 87. Стeфанија Митевска
 88. Роска Ѓоргиева
 89. Небојша Трајковски
 90. Ружица Перевска
 91. Маја Миленовиќ
 92. Виолета Трпчевска
 93. Татјана Григоров
 94. Весна Гершан
 95. Жаклина Јовановска
 96. Сашо Коркут
 97. Маринела Ојлеска
 98. Зоран Китанов
 99. Софија Ристова
 100. Љупка Цветкова
 101. Костадин Костадинов
 102. Масар Сали
 103. Боби Петрушевски
 104. Милена Недељковиќ
 105. Фарук Омери
 106. Сања Лукаревска
 107. Бојана Атанасовска
 108. Андреј Жерновски
 109. Ајрис Беќироски
 110. Мухамед Зеќири
 111. Габриела Лембова
 112. Борче Анѓеловски
 113. Маја Накова
 114. Ненад Ацковиќ
 115. Благој Бочварски
 116. Владимир Милошев
 117. Маријана Рогожарска
 118. Љатифа Шиковска
 119. Снежана Ванчева Калевска
 120. Марко Михаилоски
 121. Гордан Шутаров
 122. Ана Манасиева
 123. Никола Јакимовски
 124. Александар Саша Димитриевиќ
 125. Марија Иванова 
 126. Горан Сугаревски
 127. Александар Бајдевски
 128. Бојан Маричиќ
 129. Јован Митревски