fbpx

Годишни извештаи

2021 година

Годишен извештај (од 01.01.2021 до 31.12.2021) за слободен пристап до информации од јавен карактер. (ЛИНК)

2020 година

Годишен извештај (од 01.01.2020 до 31.12.2020) за слободен пристап до информации од јавен карактер. (ЛИНК)

Facebook
Twitter
LinkedIn
За СДСМ
Последни објави