fbpx

Надзорен одбор

Членови на Надзорниот одбор:

  1. Горан Сугарески – Претседател на Надзорниот одбор
  2. Петар Здравсковски
  3. Даниела Настова Пиштолова
  4. Викторија Аврамовска Мадиќ
  5. Бајрам Мустафов
  6. Ристо Талевски
  7. Марјан Спасовски
  8. Виолета Џима
  9. Сања Давиткова
Facebook
Twitter
LinkedIn
Органи на партијата
Последни објави