fbpx

Зачлени се

Ви благодариме за искажаниот интерес за пристапување во Социјалдемократскиот сојуз на Македонија и соделување на социјалдемократските вредности во Република Северна Македонија заедно со нас.

Пристапница за членство во Социјалдемократскиот сојуз на Македонија можете да поденесете во општинска организација на СДСМ во општината во која живеете и од истата да ја подигнете вашата СДСМ членска книшка.

За сите оние кои се спречени, може да се пријават и онлајн со внесување на неколку основни податоци на следниот линк.

По внесување на податоците ќе ве контактира општинската организација од општината во којашто живеете за да пополните пристапница.

Ви благодариме! Продолжуваме заедно!

Листа на општински организации ширум Северна Македонија: