Градска организација Скопје

Градска организација – Скопје


Претседател на градската организација – Скопје:

 Александар Бајдевски


Секретар на градската организација – Скопје:

Марин Алексов, Карпош


Потпретседатели на градската организација – Скопје:

Александар Наумоски, Ѓорче Петров

Љупчо Васовски, Кисела Вода


Извршен одбор на градската организација – Скопје:

Билјана Боцеска, Ѓорче Петров

Васко Иловски, Гази Баба

Весна Милосавлевска, Центар

Иван Спировски, Карпош

Мартин Донев, Бутел

Слаѓана Богдановиќ, Центар

Селда Ујкановиќ, Чаир

Зоран Атанасов, Аеродром

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Органи на партијата
Последни објави