mchi

Прес

Локвенец: Македонија сврте нова страница на економски раст и напредок, никогаш да не се повтори 24 декември

Денеска се точно шест години од црниот понеделник, кога на 24 декември 2012 година, овде, во Собранието, по налог на Никола Груевски, насилно беа исфрлени новинари и пратеници

dbi

24.12.2018

Хуманитарна акција на Форумот на жени на СДСМ, даруваме од срце, помагаме на нашите сограѓани

На пунктовите во градовите низ Македонија донираме топла облека, обувки и постелнина за граѓаните на кои им е најпотребна во овие студени зимски месеци

dbi

22.12.2018

Пратениците се доволно привилегирани, нема потреба од нови, повеќе привилегии само за граѓаните

dbi

22.12.2018

Граѓаните, дуќанџиите, ја добија својата слобода и никогаш нема да ја изгубат, неспособниот Мицкоски е заглавен во темно минато

Прилеп, Македонија, ставија крај на оние кои водеа во безизлез и никогаш повеќе нема да си дозволат неизвесна иднина

dbi

22.12.2018

Ги намаливме нотарските и извршителски трошоци фер и одговорни политики за повеќе пари кај граѓаните

dbi

19.12.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени