fbpx

Интервју на Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски за ТВ Сител (ВИДЕО)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Интервју на Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски за ТВ Сител.

Последни вести