Зоран Заев гостин во „24 Отворено“ на ТВ 24

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Претседателот на СДСМ и премиер, Зоран Заев, Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, Министерката за правда Рената Дескоска и Mинистерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски, гости во емисијата „24 Отворено“ на ТВ 24.