fbpx

Снежана Калеска Ванчева гостинка во Отворено на Алфа телевизија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од вчерашното гостување на пратеничката од СДСМ и коалицијата Снежана Калеска Ванчева во Отворено на Алфа телевизија

 

 

 

 

 

 

Последни вести