fbpx

Бочварски учествуваше во дебатата на Топ Тема на телевизија Телма

Facebook
Twitter
LinkedIn

Кандидатот за градоначалник на општина Штип и потпретседател на СДСМ, Благој Бочварски учествуваше во дебатата за промоција на кандидатите за градоначалници – локални избори 2017 организирана од емисијата Топ Тема на телевизија Телма.

 

 

 

Последни вести