fbpx

Николовски гостин во „Vis a Vis“ на телевизија ВИС

Facebook
Twitter
LinkedIn

Заменикот министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски гостин во емисијата „Vis a Vis“ а регионалната ТВ Вис – Струмица.

 

Последни вести