fbpx

Димитриевски гостин во емисијата Клик плус на ТВ 21

Facebook
Twitter
LinkedIn

Членот на Извршниот одбор и претседател на комисијата за одбрана на СДСМ, Максим Димитриевски гостин во емисијата Клик плус на телевизија 21 

 

 

 

Последни вести