fbpx

Спасовски: Oд ВМРО-ДПМНЕ пак не доаѓаат на дебати што потврдува дека се враќаат назад, за НАТО и ЕУ е потребно лидество

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

„Сила политичка волја, визија и лидерство беа потребни за интеграциите во НАТО и ЕУ. Режимот за 11 години не успеа да ја придвижи земјата во тој правец. ВМРО-ДПМНЕ во Парламентот не дадоа поддршка на овие процеси и сега не доаѓаат на дебата со што покажуваат дека се враќаат назад“, оцени Спасовски во дебатата на Телма.

Последни вести