fbpx

Премиерот Заев најави економски правци за замрзнување на придонесите и покачување на пензиите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Премиерот Зоран Заев: Најавувам какви чекори ќе преземам, замрзнување на придонесите за сите при покачување на платите, да ги покачиме пензиите за 1.000 денари, да ги ослободиме од давачки малите фирми кои имаат до 3 милиони денари промет, е такви чекори планирам да преземеме.

 

 

 

 

Последни вести