fbpx

Шахпаска: Со договорот се гарантира нашата посебност, се гарантира и потврудва македонскиот јазик

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од реплика на пратеничката Јагода Шахпаска на денешната  64 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

 

Последни вести