fbpx

Ременски: Со усвојување на уставните измени го продолжуваме историскиот континуитет на државноста и го зајакнуваме идентитетот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од денешното обраќање на потпретседателката на СДСМ и на Собранието на Република Македонија, Фросина Ременски на 61 седница во Парламентот за Предлогот за пристапување кон измена на Уставот

 

 

 

Последни вести