fbpx

Сите сме одговорни за иднината на Македонија и затоа сите треба да ги поддржиме уставните измени

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од вчерашното обраќање на пратеничката Ирена Стефоска на 61 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

Последни вести