fbpx

Ванчева: Договорот е единствен пат и предуслов за членство во ЕУ и НАТО и наша одговорност е да го спроведеме

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од денешното обраќање на пратеничката на СДСМ Снежана Калеска Ванчева на 61 седница во Парламентот за Предлогот за пристапување кон измена на Уставот.

 

 

 

 

 

Последни вести