fbpx

Велковски: Предлог буџетот ги отсликува економските и социјалните политики што носат економски раст

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Диме Велковски,на комисијата за финансирање и буџет,по однос прва точка од дневен ред Предлог-Буџет на Република Македонија за 2018 година

 

 

 

 

Последни вести