fbpx

Ковачевски: Буџетот за 2018 година обезбедува повеќе пари за граѓаните и ги крати непродуктивните трошоци

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски,на комисијата за финансирање и буџет,по однос прва точка од дневен ред Предлог-Буџет на Република Македонија за 2018 година

 

 

 

 

 

 

Последни вести