fbpx

Заев: Започнатите реформи во судството ќе овозможат независно судство ослободено од политички притисоци

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од одговор на пратеничко прашање на Претседателот на СДСМ и Премиер на Република Македонија,Зоран Заев на 23 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Последни вести