fbpx

Заев: Ако се појават причини за разрешување на некој од новопоставените кадри, тогаш тој ќе биде разрешен

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од одговор на пратеничко прашање на Претседателот на СДСМ и Премиер на Република Македонија,Зоран Заев на 23 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Последни вести