fbpx

Заев:Новиот Буџет ќе го зголеми процентот на реализација на капиталните проекти

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од одговор на пратеничко прашање на Претседателот на СДСМ и Премиер на Република Македонија,Зоран Заев на 23 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Последни вести