fbpx

Тунтев: Измените се потребни за да се допрецизираат сите отворени прашања во Законот за употреба на јазиците

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од реплика на пратеникот Томислав Тунтев, на продолжението на 15 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Последни вести