fbpx

Атанасов: Законот за употреба на јазиците е во интерес на граѓаните и ќе го зајакне концептот на заедништво

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од реплика на пратеникот Петар Атанасов на продолжението на 15 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Последни вести