fbpx

Шахпаска: Со измените на Законот ќе се затвори отвореното прашање околу употребата на јазиците

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

Видео од реплика на пратеничката Јагода Шахпаска,на продолжението на 15 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

 

Последни вести