fbpx

Локвенец: Зврлевски работеше единствено во одбрана и заташкување на криминалите на претходната власт

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од репликата на пратеникот Хари Локвенец на продолжението од 6 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на петатта точка од дневниот ред предлог за разрешување на Јавниот обвинител на Република Македонија.

 

 

 

Последни вести