fbpx

(Видео) Сугарески: Не постои трета власт! Граѓаните немаат доверба во партизираниот судски систем

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дали вие верувате дека Судскиот совет е самостоен и независен орган на судската власт? Дали има некој граѓанин кој што верува дека е ова вака? Ниту еден, рече пратеникот Горан Сугарески во однос на годишниот извештај за работата на Судскиот совет на Република Македонија за 2015 година;

Последни вести