fbpx

(Видео) Локвенец: За секоја нова еврообврзница велите дека е за враќање долгови, а тие ќе останат на нашите деца!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Нормалното функционирање на државата во ставивте на прашање. Оваа држава повеќе без кредитирање, не може да функционира. Па и денес покрај еврообврзницата се задолживме за нови 9.26 милиони евра на домашниот пазар, рече пратеникот Хари Локвенец во однос на дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2016 година, на 111 седница на Собранието на Р.Македонија

 

 

Последни вести