fbpx

Заедно ја трасираме иднината на слободна Македонија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето нa Аднан Џаферовски, член на Извршниот одбор на СДСМ на денешниот протест во Скопје за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

 

Последни вести