fbpx

(Видео) Богоев: Да го вратиме образованието на образованите!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Прeтседателката Олга Најденовска е класично олицетворение на 10 годишното владеење на ВМРО-ДПМНЕ. Најденовска закажува и откажува седници кога сака и кога ќе и текне, исто како што ВМРО-ДПМНЕ прави со изборите. Претседателката одзема и влетува во збор на пратеници, исто како што тоа го прават медиумските курири на Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ. Претседателката Олга Најденовска ги игнорира десеттиците барања за јавна расправа и соочување со наставниците, учениците, студентите и професорите, исто како што ВМРО-ДПМНЕ ги игнорира овие граѓани 10 години по ред, рече пратеникот Стефан Богоев во однос на 103-тата седница на Собранието на Република Македонија

 

Последни вести