fbpx

(Видео) Сугарески: Најденовска да си замине затоа што крши деловник и Устав по нарачка на ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Брзавте и се направите да го протнете законот затоа што требаше да вдомите некои експерти во тој нов универзитет кои ќе ја оцрнуваат опозицијата. Вас криминалното раководство на ВМРО-ДПМНЕ ви наложи да го истерате овој закон и тоа ни е јасно. Овој режим ве натера на ваков начин да ја водите комисијата за образование, да кршите Устав, деловник и закони, рече пратеникот Горан Сугарески во однос на 103-тата седница на Собранието на Република Македонија

 

Последни вести