fbpx

(Видео) Дескоска: Однесувањето на Најденовска ги чини граѓаните околу 234.000 евра

Facebook
Twitter
LinkedIn

Според информациите на собраниските служби, објавени во еден дневен весник на 25 февруари годинава, една собраниска седница на Комисија чини 6 илјади евра. Тогаш досегашното арбитрерно однесување на госпоѓа Најденовска изнесува околу 234 илјади граѓански пари, дадени за непродуктивни трошоци и седници кои се водат вон Деловник и за кои однапред се знае дека не водат никаде, рече пратеничката Рената Дескоска во однос на 103-тата седница на Собранието на Република Македонија

 

 

Последни вести