fbpx

Ништо нема да му помогне на Груевски, ниту гатачки ниту бајачки

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на Рената Јајоска, членка на Извршниот одбор на СДММ, на денешниот протест во Кавадарци за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

Последни вести