fbpx

(Видео) Силјановска: Селекција на кандидати за вработување во администрација се врши во комитетите на ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Европската комисија во секој Извештај за напредокот на државата забележува дека администрацијата претставува голем товар за државниот буџет, а не ефикасен сервис на граѓаните поради нејзината партизираност. Администрацијата не дава резултати, рече пратеничката Јулијана Силјановска во однос на 103-тата седница на Собранието на Република Македонија

Последни вести