fbpx

Не за селективна aболиција

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на Трајче Нешкоски, генерален секретар на СДММ, на денешниот протест во Охрид за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

 

 

 

Последни вести