fbpx

Мирчевски од Кавадарци: Криминалците ќе одговараат ама и парите ќе ги вратат назад

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на Пеце Мирчевски, претседател на комсијата за животна средина и екологија и член на Извршниот одбор на СДСДМ, на вчерашниот протест во Кавадарци за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

 

 

 

 

 

 

Последни вести