fbpx

Младите нема да дозволат Груевски да им ја украде иднината

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на Миодраг Стојанов, член на Извршниот одбор на СДММ, нa денешниот протест во Скопје за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

 

 

 

 

 

 

Последни вести