fbpx

Нема услови за регуларни избори, на 5-ти јуни избори нема!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на Дамјан Манчевски, потпретседател на СДСМ, на денешниот протест во Скопје за враќање на правдата, слободата и демократијата во Република Македонија.

 

Последни вести