fbpx

Да ја изградиме Македонија како земја во која ќе има мир, правда и слобода

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео и фотографии од обраќањето на Петар Атанасов, член на Извршниот одбор на СДСМ, нa денешниот протест за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија

 

 

 

Последни вести