fbpx

(Видео) Сугарески: Предлог закон за реформи во медиумите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Со овој закон сметаме дека ќе се изврши целосна департизација, поготово во Советот на Агенцијата за медиумски услуги и во МРТ, рече пратеникот Горан Сугарески во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги

 

 

 

Последни вести