fbpx

(Видео) Тунтев: Ќе го укинеме штетното екстерно тестирање

Facebook
Twitter
LinkedIn

Таму каде што младите го водат главниот збор, таму има напредок. Учениците и студентите масовно го кажаа својот став за погубните политики во образованието. Штетното екстерно тестирање ќе го укинеме, рече пратеникот Томислав Тунтев во однос на Информација за општите состојби во образованието во Република Македонија и ефектите од екстерното тестирање во основното и средното образование

 

 

 

 

 

Последни вести