fbpx

(Видео) Силјановска: Се уништи центарот за трансплантациона медицина

Facebook
Twitter
LinkedIn

Наместо центарот кој бил деветти во светот да се трансформира во клиника за транспалтациона медицина се уништува со нов кои треба сега да се отвори, рече пратеничката Јулијана Силјановска во однос на предлогот на закон за Центар за извонредност за трансплантациона медицина и хируршки болести

 

 

 

 

Последни вести