fbpx

(Видео) Китев: Предлагаме мирување на бруталните казни за администрацијата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Основната цел на предлогот е да се создаде оценување коешто ќе биде прифатливо и од административните службеници, но од друга страна истото да добие согласност и од синдикатите, невладините организации, но и од власта и од опозицијата. Само со заеднички консенсзус може да се каже дека тоа оценување ќе има некоја смисла, рече пратеникот Бетиане Китев во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за заштита од пушењето, на 85-тата седница на Собранието на Р.Македонија

 

 

 

Последни вести