fbpx

(Видео) Куновска: Оценување на администрацијата не може да прави тоталитарна власт

Facebook
Twitter
LinkedIn

Во оваа земја во моментов има 0 политичка волја за реална оценка на членовите на администрацијата. А без таа волја, останува единствено одговорноста за нестручноста и некомпетентноста на раководните структури во партизираните институции да се пренесе на тепачите и лепачите на плакатите од ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ. Затоа сметам дека не е здраворазумски да се полемириза со аргументи со вака корумпирана недемократска власт како што е ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ, рече пратеничката Софија Куновска во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за заштита од пушењето, на 85-тата седница на Собранието на Р.Македонија

 

 

 

 

 

Последни вести