fbpx

Сугарески: Фалсификуваните лични карти на МВР ги криете со циркусот од контра-анкетна комисија

Facebook
Twitter
LinkedIn

СДСМ не може да фалсификува лични карти. Лични карти може да се фалсификуваат единствено во МВР.
На адреси на државни станови се издавани лични карти, по 50 луѓе ги ставате во станови за да гласаат. Им давате по 20 евра за да дојдат да гласаат. Наменското фомирање на оваа контра-анкетна комисија не е ништо друго туку бегање на она што се случувало во МВР и ЈО

 

 

 

 

 

Последни вести