fbpx

(Видео) Ковачевски: Груевски, зошто го рушевте Космос?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Пратеничко прашање на пратеникот Васко Ковачевски, на 84-тата седница на Собранието на Република Македонија

Што кај вас предизвика толку многу гнев и омраза кон тогашниот пратеник Фијат Цаноски и неговите најблиски? Дали тоа е политички реваншизам затоа што на предвремените избори во 2011 година наместо со вас коалицираше и беше дел од Коалицијата Сојуз за иднината предводена од СДСМ?

Дали барем малку имате грижа на совест затоа што со рушењето на овој објект многу семејства останаа без домови, многу вработени на улица, а дополнително сериозно ја нарушивте безбедноста на жителите на зградите околу објектот Космос?

 

 

 

 

Последни вести