fbpx

(Видео) Димова: Скандали, непотизам и партизација на министерството за надворешни работи

Facebook
Twitter
LinkedIn

Господинот Горан Трајков, службеник во Њуjорк. Точно ли е дека ќе биде генерален конзул во Њујорк? За да знае јавноста, станува збор за господин чија што сопруга се вика Викторија Новакович и е внука на поранешниот министер Коњановски, а ќерка на сопствениците на ТВ Орбис, рече пратеничката Лидија Димова во однос на предлогот на закон за изменување и дополнување на Законот за надворешни работи

 

 

 

Последни вести