fbpx

(Видеа) Обраќања на Завршната конференција на кампањата 16 денови Женски активизам

Facebook
Twitter
LinkedIn

 Видеа од обраќањата на Завршната конференција на кампањата 16 денови Женски активизам – Сина панделка, борба против родово базирано насилство, организирана од Форумот на жени на СДСМ

 

 

 

 

 

Последни вести