fbpx

Димитров: Важно е Штип да добие градоначалник, на 13 декември гласајте за број 2, за Сашко Николов

Facebook
Twitter
LinkedIn

Изјава за медиуми, Никола Димитров

Драги штипјани, драги штипјанки,

Чест ми е денес на вака убав, сончев ден што сум во вашиот град Штип, со кандидатот на СДСМ и иден градоначалник на овој убав македонски град, Д-р Сашко Николов.

Со него се знаеме од моите кратки собраниски денови, меѓутоа доволно беше да ми остави впечаток на исклучителен човек и убеден сум дека гласајќи за него, гласате за вашиот град Штип, во сигурни раце.

Важно е во ова време, невреме, Штип да има локална власт со целосен демократски легитимитет.

Важно е да излезете, јас се надевам дека ќе биде исто така убаво време и за една недела, на 13 декември и да го заокружите бројот 2 за Штип да добие еден ваков квалитетен, професионален, исклучителен градоначалник, Д-р Сашко Николов.

Последни вести